Oud en nieuw in de Slenaker Vallei - Slenaker Vallei
Oud en nieuw in de Slenaker Vallei - Hotel Zuid Limburg - Hotel Slenaken - Hotel Slenakervellei

Oud en nieuw in de Slenaker Vallei

Oud en nieuw vieren in Boutique Hotel Slenaker Vallei is een knusse leuke ervaring, waar veel gasten jaarlijks voor terug komen !!!

Geen knalfeest maar rustig ingetogen oud jaar genieten met een gastronomisch 4-gangendiner en een gezamenlijk aperitief waar om 18.30 uur mee gestart wordt. Hiervoor zijn alle onze gasten met veel genoegen uitgenodigd.

Tijdens het uitgebreide aperitief worden er diverse hapjes geserveerd. Vanuit het aperitief worden vervolgens de amuses geserveerd voorafgaand aan het diner.

Rond 20.00 uur wordt het 4 gangen diner geserveerd.
Na het diner een moment van rust op uw kamer, in onze lounge of met een zalige avond wandeling in de omgeving om dan vanaf 23.30 weer te worden ontvangen in onze lounge om het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van een glaasje "bubbels".  De volgende dag vanaf 9.30 uur het uitgebreide ontbijt buffet (natuurlijk met oliebollen en bubbels) tot 11.00 uur.

MENU NOG TE BEPALEN

Overnachtingen kunt u enkel telefonisch of per e-mail reserveren. het minimale verblijf bestaat uit 2 overnachtingen inclusief ontbijt, 1 nacht op basis van logies met ontbijt en 1 nacht op basis van het gezamenlijke aperitief, het gastronomische 4-gangen diner en de "bubbels" rond middernacht ; 0031 (0)43 4563541 of info@slenakervallei.nl. De prijzen voor dit arrangement vindt u ook onder aan deze pagina. Prijzen zijn per persoon voor het gehele verblijf.

Aankomst dagen; 30 of 31 december.

 

 


2 overnachtingen inclusief ontbijt, op 31 december een uitgebreid, doorlopend aperitief vanaf 18.30, amuses, hapjes en een gastronomisch 4 gangen diner. Prijzen zijn per persoon per arrangement.

Cozy Forest Kamer € 225,00
Wonderfull Forest kamer € 235,00
Wonderfull Valley comfortkamer met balkon € 245,00
Cool Village Side Kamer € 267,50
Fabulous Valley kamer € 295,00
Marvelous Valley Kamer met balkon € 310,00
Lovely Cool Wow junior suite € 335,00

Boek dit arrangement voor de laagste prijzen

Aankomst

07sep

Vertrek

08sep

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en meer...