Tefaf 2020 - Slenaker Vallei
Tefaf 2020 - Hotel Zuid Limburg - Hotel Slenaken - Hotel Slenakervellei

Tefaf 2020

Van zaterdag 7 maart tot en met zondag 15 maart vindt in het MECC in Maastricht wederom de TEFAF plaats.

The European Fine Art Fair is één van 's werelds grootste kunstbeurzen zoniet de grootste.  Vanuit de hele wereld komen kunsthandelaars samen om hun "goed" te verhandelen.

De beurs is voor het publiek  toegankelijk, een prachtige gelegenheid om een groot aantal zeer diverse kunststukken te bewonderen of eventueel aan te schaffen.

Het MECC lijkt deze week meer een Museum dan een congres centrum, of u nu houdt van klassieke- of moderne kunst, er zijn vele stromingen vertegenwoordigt. Denk daarbij niet alleen aan schilderijen, maar ook aan juwelen, servies, wapentuig etc. Kortom voor de liefhebber van kunst is deze beurs een absolute "must"!!!

Mocht u ook een bezoek willen brengen aan de TEFAF en dit willen combineren met een aangenaam bezoek aan Zuid Limburg, dan bent u in de Slenaker Vallei op het juiste adres. In ons restaurant kunt u dan al genieten van het Limburgse "witte goud" de Hollandse Asperges.

Voor prijzen op basis van logies met ontbijt verwijzen wij u graag naar onze bookingsmodule aan de bovenzijde van deze pagina.

Boek dit arrangement voor de laagste prijzen

Aankomst

28jan

Vertrek

29jan

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en meer...