Slenaker Vallei - Slenaker Vallei
Lees meer

Slenaker Vallei

Welkom in Slenaker vallei
Boutique Hotel & Restaurant

Meer over ons

Lieve gasten,

Welkom in onze mooie SLENAKER VALLEI, Boutique Hotel & Restaurant.

SLENAKER VALLEI, gelegen in het pittoreske Limburgse landschap, biedt een rustige ontsnapping met veel mogelijkheden tot buiten activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, golfen etc. en natuurlijk de Gastronomische binnen activiteit in ons sfeervolle restaurant “De Vallei”.

Als je daarnaast Maastricht wilt verkennen, kun je genieten van de levendige sfeer, historisch architectuur en diverse culinaire scene in deze prachtige stad. Vanuit het hotel is Maastricht doorgaans binnen 30 minuutjes te bereiken met eigen vervoer en met de bus, die voor het hotel stopt, waarvan de halte de naam van het hotel draagt, binnen 45 minuten. De busrit is een waar genot om mee te maken; hij meandert dwars door alle kleine dorpjes die het Heuvelland rijk is naar het centrum van Maastricht.

Daarnaast vind je in directe omgeving de steden, Aken (D) en Luik (B).

Het contrast tussen het landelijk karakter van Slenaken  en stedelijk charme van Maastricht maakt een het een boeiende combinatie voor een verblijf in Limburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

met veel oog voor detail en, niet in de laatste plaats, zeer huiselijke, warme sfeer!
Het resultaat is, volgens onze gasten die ons reeds met een bezoek hebben vereerd, verbluffend mooi geworden!

Alle kamers hebben we verfraaid met een nieuw behang en Smart TV’s waarop het oa. mogelijk is uw favoriete Netflix serie te streamen. Natuurlijk zijn alle kamers voorzien van geriefelijke badjassen en kunt u gebruik maken van de gratis koffie en thee faciliteiten van onze huis leverancier “Maison Blanche Dael” uit Maastricht

De terrassen rondom het hotel zien er verzorgd uit en op het voorterras is het mogelijk om, bijna, het gehele jaar, te ontbijten,  te lunchen en te dineren!
Ons achterterras, met uitzicht over het Heuvelland is ingericht met met gezellige lounge zitjes en een aantal “hoogzit tafels”  en is, zodra het weer het toelaat geopend voor zowel onze hotel gasten als gasten van “buiten”!

Ook ons keuken team zit niet stil: onder leiding van onze, sinds 2016, Chef Kok Jeroen Peeters, heeft het team een prachtige prestatie neergezet die zich heeft vertaald naar een gastronomische hoogstandje met keuze uit het Gourmand menu (3 of 4 gangen), het “a la carte” of het Chef’s menu (4 ,5 of 6 gangen) waar één ieder een verantwoorde keuze kan maken.

Alle nieuwe foto’s zijn inmiddels op deze site te bewonderen!

Er is reden voldoende om ons te bezoeken; De omgeving, Ons prachtige Boutique Hotel, de gastronomische keuzes in zowel onze menu- als wijnkaart en onze gastvrijheid!

GRAAG TOTZIENS IN ONZE SLENAKER VALLEI!

Met de allerliefste groet,

Monique, Wim & het hele team
SLENAKER VALLEI
Boutique Hotel & Restaurant
Buitengewoongenieten

Monique & Wim
Haagmans Teuben

Hoteliers

.

Kamers & Prijzen

Kamers & Prijzen

Slenaker Vallei Boutique Hotel Restaurant beschikt over 20 hotelkamers, van een Cosy forest kamer tot Lovely Cool Wow Junior Suites, allen voorzien van een zeer comfortabele inrichting passend bij uw wensen.

Alle kamers

Kamers & Prijzen - Slenaker Vallei
Kamers & Prijzen - Hotel Zuid Limburg - Hotel Slenaken - Hotel Slenakervallei
Restaurant “De Vallei” - Slenaker Vallei
Restaurant “De Vallei” - Hotel Zuid Limburg - Hotel Slenaken - Hotel Slenakervallei

Restaurant “De Vallei”

Genieten in een romantisch
à la carte restaurant.

Sinds juni 2016 is Jeroen Peeters onze Chef-Kok. Samen met zijn brigade is Jeroen altijd op zoek naar de mooiste producten om zijn creaties te maken. Het liefst werkt de brigade met dagverse producten en met lokale leveranciers. Door de seizoenen heen heeft Jeroen al heel wat prachtige en zeer smaakvolle gerechten bereidt. Het hoogte punt is echter wel de kaart van dit moment; neem als voorbeeld het Chef’s menu.

Een originele wijnkaart, passend advies, vriendelijke bediening en een fraai landelijk uitzicht, maakt uw bezoek aan ons restaurant compleet.
Bekijk de menu’s

Een zeer lange traditie van goed gastheerschap, oog voor detail en persoonlijke aandacht…

Limburgse gastvrijheid in een sfeervolle ambiance

Meer over ons

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en meer...