Lees meer

Boek hier voor de laagste prijzen

Aankomst

24 okt

Vertrek

25 okt

Arrangementen a-la-carte

Stel uw eigen menu samen:

3 gangen voor of soep| hoofd | dessert of koffie
4 gangen voor | soep | hoofd | dessert of koffie
Bij 4 gangen, twee voorgerechten ipv soep, suppl. € 5.00 plus het eventuele suppl. van het gerecht

VOORGERECHTEN

MAKREEL
Wakame | Komkommer | Zure room
Chardonnay de Wijngaardsberg per glas € 8,50
POMODORI TOMATENSOEP*
Cherry Tomaat
Pays Dóc, Metairie Chardonnay les Bariiques 2017, glas € 6,75
GEITENKAAS*
Aceto balsamico | Rode biet | Peer | Honing
Chardonnay Gran reserva,Chili, per glas € 9,50, per fles € 42,50
RUNDER CARPACCIO
Parmezaan | Truffel Mayonaise
Pays Dóc, Metairie Chardonnay les Bariiques 2017, per glas € 6,75, per fles € 32,50
GILARDEAU OESTERS
6 of 12 Stuks | Rode wijn vinaigrette | Citroen
Cava Brut Portium glas € 6,75
suppl.
€ 12,00
€ 22,00
 WILDE CHERRY TOMAATJES v                                                                

Geitenkaas | Gember | Sesam | Vanille
Chardonnay Gran reserva 2018, Elqui Valley, Falernia, glas € 9,50

suppl.
€ 7,00
ZALM ESCABECHE
Gerookte yoghurt | Pistache | Olijf | Vermouth
Singing Gruner Veltliner 2017, Niederosterreich, Laurenz V, glas € 7,50
suppl.
€ 7,00
LANGOUSTINE
Livar | Chorizo | Tomaat | Tapioca
Pouilly Fume 2017, Loire, Serge Dagueneau, glas € 12,50
suppl.
€ 11,00
HAMACHI                                                                                                                   
Kardemom schuim | Pompoen | Lavas
Rully AC Les Villeranges 2016, Bourgogne, Dom. Faiveley, glas € 13,50
suppl.
€ 9,00
STEAK TARTAAR
Aan tafel bereid | Brioche
Chardonnay Gran reserva 2018, Elqui Valley, Falernia, glas € 9,50
suppl.
€ 8,–
GANZENLEVER TERRINE

Gember | Citrus | Yoghurt | Ponzu
Donna fugata Vigna di Gabri 2017, Sicilië, glas € 12,50

suppl.
€ 13,00
ZWEZERIK                                                                                                                         
Ganzenlever | Aardpeer | Zwarte knoflook | Witlof
Verdicchio  superiore 2015, Marche, Piersanti, glas € 9,50
Blauer Spatburgunder 2015, Pfalz, Weingut Knipser, glas € 12,50
suppl.
€ 10,00

HOOFDGERECHTEN

CITROEN RISOTTO
Asperge schuim | Asperge | Gepocheerd ei
Masseria Pietrosa, Biro 2017, Puglia, per glas € 5,25, per fles € 25,50
ZEEWOLF
Lavas jus | Mousseline | Asperge | Bospeen
Heredad de Penalosa, Verdejo 2018, Rueda, glas € 6,25
VARKENSHAAS MEDALLIONS
Mosterd jus | Mousseline | Bietjes | Romanesco
Ten. Cusumano Nero Dávola, Sicilieper, glas € 8,50
IERSE KOGELBIEFSTUK
Zwarte knoflook saus | Friet | Spinazie | Romanesco | Bietjes
Cantina Sa Marzanon, Sessantani 2015, per glas € 16,50, per fles € 69,50
Mass Les Pusses Crianza Priorat 2016, Spanje, per glas € 8,50, per fles € 39,50
HEILBOT

Noilly prat beurre blanc | Chinese kool | Mousseline | Bospaddenstoel
Verdicchio  superiore 2015, Marche, Piersanti, glas € 9,50

suppl.
€ 12,00
HAMACHI

Kardemom schuim | Risotto | Pompoen | Lavas
Rully AC Les Villeranges 2016, Bourgogne, Dom. Faiveley, glas € 13,50l

suppl.
€ 13,00
FAZANT
Frontignan Masseria Pietrosa, Biro 2017, Puglia, per glas € 5,25, per fles € 25,50
jus | Mousseline | Zuurkool | Bospaddenstoel
Chardonnay_Weissburgunder 2017, Weingut Knisper glas € 11,50
Blauer Spatburgunder 2015, Pfalz, Weingut Knipser, glas € 13,50
suppl.
€ 12,00
STEAK TARTAAR
Aan tafel bereid | Peper friet
Bourgogne Pinot Noir 2016, Domaine Fr. Magnien, glas € 11,50
suppl.
€ 16,00
HAZEN RUGFILET
Jus van donker bier & cepes | Bloedworst | Pommes fondant | Kastanje | Mellousse ui
Ronchedone 2015, Veneto, Ca di Frati, glas € 14,50
suppl.
€ 19,00
HERTEN RUGFILET

Eigen  jus | Rode kool | Mousseline | Spruitjes
Gigondas 2016, Rhone, Domaine la Cave, glas € 13,50

 

suppl.
€ 16,00

* = VEGETARISCH

Restaurant Menukaart

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen, evenementen en meer...